Mysfrukost!


Hallå på er! Jag är på så bra humör, igår kom jag hem efter en vecka hos morfar och då var mitt rum tapetserat och jag hade en ny matta, hur underbara är inte mina föräldrar?! När jag skulle gå och lägga mig var det även nybäddat med vintertäcke, så jag sov så gott!! Imorse blev jag väckt och då hade du gjort en riktig mysfrukost och nu är vi på väg till Västerås för att kolla om vi kan hitta lite saker till mitt rum. Kan inte bli bättre! Har ni det bra? Kramis! 

Lite julshopping!

 
Idag gick jag, Emma och Jennifer runt på stan och njöt av julstämningen. Dock är snön efterlängtad nu när det är första advent på söndag men det var ändå riktigt mycigt med alla jullåtar osv. Jag köpte även årets första julklappar och har tänkt beta av några varje vecka så blir det inte så många på slutet. När vi kom hem åkte jag med Jennifer och vi skrev klart våra svenska uppsatser och skickade in de, sedan började vi kolla på en film som jag ska kolla klart på snart. Får se om den är så bra som hon beskriver den. Jag ska också skriva mig en önskelista som jag kan publicera sen! 
Puss!
 
 
 
 

My sister!

 
 
 
Kika in på Emmas blogg som du hittar häär!

Ny header!

 
Haha, nu har jag äntligen tagit tag i en ny header. Blev ett snabbt men ärligt försök, vad tycker ni? 

Skön dag!

Ursäkta dålig mobilbild från gymmet ;)
 

Hallå bloggen! Har ni sett vilken mysig polo-poncho jag hittade i garderoben när jag packade i söndags. Supermysig en kall dag som denna. Idag startade dagen med matteprov vilket gick ganska bra, sedan hade jag företagsekonomi och svenska vilket var supertråkigt. Efter lunchen stannade jag och Julia (i klassen) kvar och arbetade med en presentation vi ska hålla om EU:s jordbrukspolitiken, det gick faktiskt jättebra och vi är inte alls långt ifrån klara. Runt två bestämde vi oss för att sluta och jag drog direkt till gymmet där jag sprang 5 km och körde mage. Hade även träningsvärk efter gårdagens armpass. 
 
Nu sitter jag och överväger att börja med en historiauppsats som ska vara inne nästa vecka, men hittar bara på en massa annat att göra (som att blogga) för det är så sjukt svårt och fattar verkligen nada. 
Puss och kram på er! 

Årets första vinterbilder del II

 
 
 
 
 

24 november 2013

 
Hallå där! Som ni ser har vinterjackan åkt på och jag väntar nu på snöns ankomst! Kan säga att den är efterlängtad. Snart är helgen slut igen och jag har haft en allmänt skön helg, hur har er varit? Igår pluggade jag på förmiddagen inför veckans alla prövningar, sedan tog jag en löprunda på ca 4 km innan jag svängde förbi gymmet och körde mage, därefter sprang jag hem och duchade. Vi åkte sedan upp och firade min gammelfarmor som fyllt 90. På kvällen kom Julia över och vi gick på andra Hunger Games filmen, den var faktiskt riktigt bra. Så har ni inte sett den så är den att rekommendera. Efter bion åt vi sen middag och hade lördagsmys framför en film. Idag har jag bara pluggat och transporterat mig till morfar, så nu väntar en bortavecka. 
 
Just det när jag var ute och sprang stängde jag inte fickan där mobilen låg och efter ca 100 m, hörde jag en smäll i marken. Mobilen hade hoppat ur fickan och låg upp och ned på marken, mitt hjärta hoppade nog över ett slag när jag vände på den för att sedan kunnat andas ut, skärmen var inte spräckt! Så skönt, men den blev ordentligt kantstött och höj-och sänkknapparna är ur funktion. Någon som har en idé på vad som är fel och det går att åtgärda? 
 
 

24 november 2013

 

Årets första vinterbilder!

 
 
 
 
 
Igår när jag vaknade var det nästan vinter, det var åtminståne frost. Gick därför på fotojakt i trädgården och lyckades fånga lite fina bilder. Det kommer fler någon annan dag!
Puss!

Kvällens inspiration

 
Såhär på fredags kvällen i höstmörkret passar det perfekt med lite träningsinspiration!

Tröttis

 
Är inte ni dödligt trötta och längtar till julen? Jag är helt slut, gick upp vid halv 6 imorse för jag började tidigt och slutade vid halv 5, lååång dag och tråkig dag! När jag kom hem lagade jag middag till la familia och drog efter maten och tränade. Fick bli ett HIT-pass som var sjukt jobbigt. Hade redan innan passet träningsvärk i ryggen efter gårdagens arm- och ryggpass på gymmet, får se hur kroppen reagerar imorgon. Nu ska jag plugga lite till innan jag lägger mig, kan nämligen njuta av att ha sovmorgon till tolv imorgon! 
Hoppas ni alla mår bra och ser fram emot en mysig helg! Kramis!

difficult decision

 
Något som jag inte riktigt nämnt är att jag har simmat, jag har simmat nästan hela mitt liv (10 år). Det har varit mitt liv, fram till förra våren. I våras är jag hade sista terminen i nian framför mig började jag tröttna, jag kände att tiden inte räckte till och min rygg tog stryk. Jag hade under hela tiden valt bort kompisar, valt bort den fritiden jag kunde haft, den fritiden mina kompisar hade. Jag kände att jag saknade ett liv på land, utanför alla träningar. Jag såg också framför mig hur mycket plugg jag skulle ha framför mig då skolan missat vissa saker som vi skulle behöva jobba ifatt samtidigt som alla nationella prov var. Samt hade jag en ländrygg som inte ville samma sak som mig, jag har två diskutbuktningar som tryckte på mina nerver vilket gjorde att jag domnade i benen och hade otroligt ont. Detta ledde till att jag slutade träna simning 6 dagar i veckan och tränade istället endast 1 gång i veckan. 
 
Under sommaren saknade jag simningen så mycket att jag verkligen hade viljan att börja igen, jag ville lägga ned tiden och ge allt. Men när jag började skolan visade det sig att tiden aldrig skulle räcka till. Att hinna hem till träningen klockan 17 skulle aldrig gå och jag hade inte tid att träna på morgonen. Skolan fick alltså komma först, det var jag som hade valt att gå i en annan stad och jag visste att jag skulle komma hem sent, men jag hade inte tänkt på konsekvenserna. Läkaren avrådde mig från att simma då han trodde simningen var en faktor till min smärta. Jag hade helt enkelt redan valt att sluta när jag valde gymnasiet, när jag valde att jag skulle pendla. 
 
Om det var ett bra eller dåligt beslut är svårt att säga, jag är glad att jag pendlar för jag känner att jag får en bättre utbildning. Men jag saknar simningen, jag saknar att träna nonstopp, att bli dödstrött och inte orka, att gå upp tidigt på helgerna för att tävla, sammanhållningen och allt runt omkring. Jag har absolut inte släppt träningen utan jag tränar ungefär 5-6 gånger i veckan, jag gymmar, springer och går på olika pass och jag tycker det är jätteroligt. Men det finns ändå ett tomrum, en saknad. Simningen var jag, det som faktiskt representerade mig! 

Mamma

 
Idag fyller min älskade mamma år, vilket ska firas med kalas och mys med släkten. 
Grattis på födelsedagen mamma och tack för allt du gör för mig. Hoppas du får en jättebra födelsedag!
 
 

En tanke!

 
Att klaga över mitt juridikprov känns inte riktigt rättvisst när människor har det såhär. Därför vill jag ägna ett inlägg åt människor som just nu kämpar för sin liv i Filippinerna. Kan inte föreställa mig hur svårt de har det just nu. Har nu suttit och stirrat på skärmen i ca fem minuter men kan inte sätta ord på detta, hur självupptagen man är och hur bra vi egentligen har det och medan människor kämpar för sina liv, mister nära och genomgår saker som jag aldrig kommer förstå. Jag kan verkligen inte sätta ord på det, men jag vill ändå visa att jag bryr mig! 
De förtjänar så mycket mer och ingen borde behöva genomgå dessa fruktansvärda förhållanden. 
 

Work hard!

 
Åh vad jobbigt allt kan vara ibland. Jag har pluggat varenda kväll nu för att verkligen kunna allt inför provet i privatjuridik jag hade idag. Jag började skriva vid 15.40 och skrev till 18.20, och kan inte riktigt säga att jag blev nöjd och kände mig helt klar när jag lämnade in. Det blev helt enkelt en lång dag, medan klassen slutade vid tolv så kom jag hem halv åtta. Träningen fick därför vänta till i imorgon då jag ska träna direkt när jag slutat, skönt. Behöver verkligen koppla bort all stress och trötthet. Det börjar också närma sig fredag vilket innebär att jag åker hem, kan inte beskriva hur mycket jag saknar min säng, mamma, pappa och Emma. Haha, jag är verkligen en riktig hemmagris, även fast jag har ganska enkelt för att bo borta så längtar jag altid hem till det vanliga. 
 
Nu ska jag krypa ned i sängen och belöna mig med lite serier för första gången denna vecka. 
Godnatt på er!

Farsdag

 
Idag är det farsdag och självklart ska min älskade pappa hyllas. Jag vill tacka honom för allt han gör för mig, varje liten sak ärjag enormt tacksam för även om jag inte alltid visar det. 
Jag älskar dig pappa!

10 november 2013


Godmorgon, haha eller god eftermiddag! Jag är helt slut efter gårdagen. Igår var vi först och myste hos farmor och farfar, sedan släppte mamma och pappa av mig hos mina sysslingar Anton och Linnéa som jag hängde med resten av kvällen. Satt barnvakt mellan 4 på em och 2 på natten tror jag. Vi lagade mat, åt fruktsallad, lekte och kollade på film, supermysigt! När du somnat pluggade jag fram tills föräldrarna kom hem, det blev sent men var skönt att få nånting gjort. 

Idag ska jag packa och träna, för ikväll flyttar jag till morfar där jag ska bo den här veckan eftersom jag börjar tidigt. 
Hörs sen! Kram på er! 

Helg!!


Äntligen helg! Så otroligt skönt med fredag, även fast helgen ska spenderas med plugg så är det så skönt att få vara hemma. Är det bara jag som saknar sommaren så enormt nu när det bara blir kallare och kallare? Tänk att få gå utan att frysa. Nu ska jag mysa med familjen framför en film innan jag ska krypa ned i min efterlängtade säng. Kram på er! 

Helt död!

 
Hej på er! Jag är verkligen helt slut, så är faktiskt redan på väg i säng. Börjad sent idag och slutade ganska tidigt vilket var väldigt skönt. Sedan har jag varit på gymmet och mördat mina ben så imorgon har jag garanterat träningsvärk. Nu ska jag krypa i säng för imorrn ska jag upp jättetidigt, hoppas ni har haft en bra tisdag! Godnatt!

Kallt igen!

Skidjacka 8848 - inköpt förra vintern, vita skidbyxor med rosa detaljer - Stadium 999:-, vita skidvantar - Stadium 299:- 
 

Nu när kylan börjar komma tillbaka och vem vet, vintern kanske är på gång, så passar det väl att visa mina nya skidbyxor och skidvantar som jag fick av mamma och pappa förra veckan. Ser vekligen fram emot lite kyla och mys, jullov osv. 
 
Idag åkte jag in till Stockholm tidigt för att plugga med Jennifer, vi satte oss på Espresso House och myste, Sedan åt vi lunch innan skolan började. Jag hade tur och hann med ett tidigare tåg så hann precis få i mig lite mat innan cirkelfyset. Nu ska jag krypa ned och läsa lite inför lite prov som kommer senare i veckan. Kram på er!

Del 4

Vit vintage-blus - Lager 157 200:-, vit tunn sjal - Lager 157 60:-, Vit tunn blus - Vera Moda 249:-, Svarta jeans - Vera Moda 299:-, Svarta jeans - Rut m. flera 150:- 
 
Oj nu blev det många saker på en gång, haha. Hade faktiskt inte tänkt köpa några byxor eftersom jag har typ tre par svarta jeans (nästan det enda jag använder) men sprang på ett par från Vera Moda för en billig peng och slog till. Sen hade Rut m. flera utförsäljning och där hade de svarta jeans jättebilligt så köpte ett par till. Jag är jättenöjd med den vita vintage-blusen, men lite halvnöjd med den andra. Känner mig ite riktigt bekväm, men aja det blir nog bra. Ber om ursäkt för dåliga bilder. 
 
Haha, hoppar ett dagsinlägg för mitt liv är så otroligt tråkigt. Kort sammanfattning, plugg och träning. 
Hoppas alla har haft ett superbra höstlov och precis som jag längtar till jul! 
Kramis!

Del III

 
Grå kofta med skinndetaljer - Vera Moda 349:-, Vit långärmad baströja med bröstficka - Vera Moda 199:-
 
Jag älskar koftan! Snygg men ändå enkel och så fint till ett par svarta jeans. Tröjan också perfekt och funkar också till ett par jeans. Är såå nöjd!
Nattinatt på er! 

2 november 2013

 
Lite bilder på mig i klänningen jag köpte i torsdags. Idag har jag pluggat och är äntligen klar med spanskan. Jag belönade mig själv med att cykla till gymmet och ge gärnet vilket var skönt. Därefter fixade jag mig lite innan jag mötte upp Julia för att ta igen lite under en middag. Blev lite hastigt och kort men det var mysigt. Nu hänger jag i soffan med la familia. 
Hasta la vista amigos!

Del II

Svart enkel stickad kofta - Cubus 150:-, Svarta mjukisbyxor - Cubus 199:- 
 
Enkelt och bra! En baskofta är alltid bra att ha och min var riktigt sliten så det var helt enkelt på tiden! De svarta mjukisbyxorna var också behövda då jag ska bo varannan vecka hos morfar och då kan det vara skönt att slippa släpa allt varje gång, mjukisbyxorna är då bra att lämna kvar! Byxorna är på nu och jag kan starkt tipsa om de, riktigt sköna och mysiga! 

1 november 2013!

 
Efter en hel dags spanskapluggande börjar jag faktiskt se spanskans slut vilket är en sak mindre och lite skönare, drog jag på mig träningskläderna för att köra gärnet på gymmet. Helt enkelt få huvudet på lite andra tankar innan jag till och med börjar tänka på spanska. Men när skorna var på kom jag på att gymmet stängde tidigare eftersom det är alhelgonahelgen. Eftersom jag verkligen ville träna var det bara att sticka ut och springa trots att jag hatar det. Rundan blev ca 4 km och det var faktiskt inte så jobbigt, var inte alls speciellt anfådd när jag kom i mål. Nu sitter jag återigen med spanskan och väntar på maten så att jag äntligen får njuta lite av att det är fredag med familjen. 
Hoppas ni har haft en bra sista dag på lovet! Kramar!