Ett år och en nyhet!

 
Ett år med bloggen och jag har bestämt mig för att byta portal! Jag har ett tag känt mig lite missnöjd med blogg.se och därför vill jag testa någonting nytt som jag har hört är bra. Nu hittar ni mig istället på min nya adress hääär eller genom att klicka på bilden! Jag håller alla mina tummar för att ni fortsätta följa mig och min vardag där istället!
 
Tack för allt stöd från er det här året, det har varit superkul och jag är riktigt glad att ni alla läser min blogg!
Hoppas vi ses på min nya blogg istället och många kramar till er alla!

"Busy, busy, busy doing nothing at all..."

 
Uppdateringen har på senaste tiden varit hemsk. Jag har ingen som helst lust till bloggen för tillfället. Förra veckan hade vi 3 prov och 1 inlämning i skolan så allt krut gick till det. Kändes som jag förhoppningsvis presterade ganska bra. Den här veckan väntar ännu mer, ytterligare en vecka full med prov och den här gången är det stora prov, företagsekonomin och juridiken innehåller flera kapitel och är som uppsamling på det vi gjort ett bra tag nu och jag känner mig helt lost. Därför ber jag i förväg om ursäkt för att jag kanske inte kommer uppdatera så bra denna vecka heller. Har ni lika stressigt just nu? Jag håller tummarna för att ni inte har det i alla fall! 
Många kramar till er!

Details

 

Söndagsångest!

 

Jag välkommnar den jobbiga söndagsångesten jag förträngt under mina lediga veckor, avskyr den. Att veta att morgondagen innebär en tidig start och allt plugg kommer ifatt en. Har blivit botskämd efter att ha varit ledig i två veckor nu och det känns riktigt tungt att ha flera inlämningar och prov den här veckan. Förstår egentligen inte varför man får sån ångest för när måndagen väl kommer så känns det inte lika jobbigt. Men får helt enkelt tänka att helgen kommer lika snabbt som den tar slut! Har varkligen haft ett grymt slut på lovet med nära och kära och upplevelser för livet! 
Kram

Avicii





Hej på er! Har haft fullt upp så har inte hunnit blogga de senaste dagarna! Har precis haft den bästa helgen på väldigt länge, har nämligen varit på Avicii och hängt med de bästa människorna!! I fredags tog jag och Nathalie bussen till Jennifer där vi fixade oss, snacka och käkade innan vi drog in till stan. Vi mötte upp Minette, hennes syster och en kompis till de. Runt halv tio kom Avicii och gjorde en hejdundrande och helt grym konsert! Jag åkte sen med Jennifer hem och sov där! Bästa kvällen på länge! 
Har ni haft en bra helg? 
Puss och kram!