En upp-och-ned-vänd vecka!

Vilken upplevelse Justin Bieber var, det kan nog alla som var där intyga! Stämningen var helt sjuk, alla var så förväntansfulla och kunde knappt andas när konsertens början närmade sig. Jag kan inte riktigt sätta mig in i känslan de flesta i Globen kände, jag fattar inte riktigt hur man kan vara så besatt att man gråter och hyperventilerar när entrén närmar sig. Själv hade jag höga förväntningar och var riktigt spänd, mb jag kan inte påstå att jag kände något jättespeciellt. När det var ca 1,5 h kvar började alla skrika lite till och från och gjorde det till och från ända fram till konserten började, och det går inte att föreställa sig hur hög ljudnivån var när nedräkningen till Justins entré närmade sig 0. Alla skrek något fruktansvärt och jag trodde jag skulle bli hörselskadad. Vår plats var inte den bästa för vi såg allt från sidan, vilket innebar att vi inte såg hela storbildskärmen och missade därav de häftigaste sakerna som skedde. Men vi såg däremot back stage och fick alltså se när Justin kom och även tjejen som blev uttagen att vara med på scen under låten " One less lonely girl" när hon förbereddes. Jag kan inte heller säga att man hörde låtarna eller när han pratade så bra pga allt skrik, men det var lugnt värt det och otroligt mäktigt att vara där. Eftersom jag inte direkt är något stort fan så kunde jag inte alla låtar men det var kul när man kunde sjunga med. Det hade varit grymt häftigt att stå på "golden cirkle" (längst fram vid scenen) tänk att vara så nära, men jag är ändå glad att jag inte gjorde det eftersom alla stod packade som sillar och det var sjukt många som svimmade och blev bortburna av vakterna. Klockan halv 2 på natten återvände två trötta, hörselskadade och hesa systrar hem till Enköping. Jag var så trött att jag inte kunde somna och pluggade därför lite grammatik inför dagen därpås engelska nationella prov. Har aldrig varit så trött som dan efter, men proven gick nog ganska bra i alla fall.

Idag har varit en ganska tuff dag, jag hann med väldigt mycket i skolan vilket var skönt! Jag behövde verkligen få lite undanstökat, men har hela dagen varit otroligt trött. Kände av gårdagens träningspass i kroppen och var allmänt sliten när jag tog mig ned till simhallen för att gymma och simma efter skolan. Har också varit allmänt nere, allt är inte alltid enkelt särskilt inte när man har pojkvän och allt inte riktigt funkar som man vill. Imorn blir det i alla fall nya tag då jag ska på sommarjobbs intervju vilket ska bli spännande!

Kram på er!


An unexpected evening!

 
 Bästa Jennifer under våran mysiga dag i Uppsala! 
 
 
Årets första mjukglass med världens bästa pojkvän! 
 
 
 
Hej alla glada!
Förlåt att jag inte har uppdaterat på länge men nu har jag faktiskt haft en anledning, bloggappen har strejkat i nästan en vecka och jag har inte haft orken att göra det på datorn men nu tog jag mig äntligen tid.
 
Jag har haft en helt underbar helg efter förra veckans stress, tyvärr bröt Olle handleden förra tisdagen och har därför haft väldigt ont. Men i alla fall så hade vi vår första sleep over i Olles mammas nya lägenhet. Det blev en ganska tidig men mysig morgon med god frukost innan jag satte mig på bussen till Uppsala. Väl i Uppsala träffade jag upp Jennifer innan vi gick till mitt blivande gymnasium Thorén Business School som hade någon slags kick off. Efter det åt vi en supermysig lunch innan vi utförde lite shopping, mina inköp blev ett par svarta jeans och min första egna väska. När jag kom hem möttes jag upp av Olle för att ta en promenad genom marknaden och köpa årets första mjukglass, mums! Vi åkte även en hemsk karusell på årets tivoli där man flög runt som jag vet inte vad. Väl hemma slängde vi oss trötta och slitna på soffan, men det varade inte länge. Jag blev tvungen att åka ned till simhallen och hjälpa till att plocka undan efter en tävling. På kvällen kollade vi tillsammans med familjen på filmen "En oväntad vänskap" som jag verkligen kan rekommendera, den var väldigt rolig och en riktig feel good-film. Söndagen blev en slödag med sovmorgon, fotbollsmatch (min syster Emma spelade) och sedan tog vi (jag och olle) en långprommis i det underbara vårvädret innan vi somnade på soffan. 

Idag har jag suttit i bakgrunden och lyssnat på alla mina exalterade kompisar som tjatat om Justin Biebers konsert. Jag själv har aldrig varit ett riktigt fan som måste gråta varje gång jag hör hans namn, men självklart blev jag lite avundsjuk på alla mina kompisar som skulle få uppleva han i verklighet. Jag hörde också rykten om att sistaminuten biljetter hade släppts och fanns att köpa, jag skickade därför ett sms till min Bieber-galna lillasyster om ryktet och när jag kom hem från träning bestämde vi oss för att beställa, så imorgon mina vänner ska jag tillsammans med min kära syster åka och kolla på Justin Bieber vilket ska bli otroligt häftigt! 

Hoppas det är fler än jag som får en toppendag imorgon! Kram på er! 

Omotiverad och tråkig!

Äntligen är ytterligare ett ämne avklarat i de nationella proven, endast två ämnen kvar nu och dessa är engelska och matte. Igår och idag på förmiddagen har vi kämpat med nationella, Kunskapsskolan som jag går på fick geografi vilket jag tidigt dissade. Geografin på skolan har varit katastrofal för vår årskurs då vi missat en massa kurser. Men i måndags bestämde jag mig för att klara det i alla fall och lärde mig därför hela världen inklusive hav, floder, sjöar, bergskedjor, öknar och de största städerna. Efter mycket nötande så satt allting och jag var mer ån redo för provet på tisdagen, tyvärr blev det då inte så mycket namngeografi utan istället många långa tråkiga frågor där man var tvungen att resonera. Efter att nu ha varit en av de första som har nationella i so kan jag säga att det inte var så farligt, har faktiskt en bra känsla kring resultatet.

Jag har även varit duktig och återgått till mina vanliga träningsrutiner, i måndags kände jag mig fruktansvärt otränad och omotiverad och straffade därför min soffsittarrumpa med ett mördande pass för ben och rumpa. Jag har även fått för mig att benhinneinflamationen försvunnit, men efter endast 3 minuter löpning på bandet var jag tillbaka på ruta ett. Det gör mig så frustrerad att aldrig bli av med det och kunna träna fullt ut utan förhinder. Men jag kämpade emot smärtan en liten stund innan jag bytte till crosetrainern som är skonsammare. Igår lyckades jag också ta mig ned en stund där jag körde ett litet magpass. Idag mördade jag mins armar innan jag satte mig på min vän cykeln, tillsammans med cykeln tog jag mig 2 mil men det blev tyvärr inget nytt rekord utan bara en väldigt trött och svettig Moa. Väl hemma har jag varit helt utslagen och ska därför ta mig i säng för att plugga lite spanish innan sovdags, för imorn är det bara att ta nya tag och redovisa spanska.

Kram på er!


Hej igen!

Hej igen, jag har verkligen helt glömt bort bloggen glömsk som jag är. Jag har haft en riktigt händelserik helg kan man väl säga, jag drog till mormor i fredags efter att ha bakat inför dagens kalas. Där myste jag med min lilla kusin och kollade på let's Dance innan jag slocknade av utmattning, efter att ha ägnat natten innan åt plugg. Redan klockan åtta på lördagsmorgonen blev jag uppdragen av mormor som hade gjort mysfrukost framför brasan, efter att ha segat och dragit mig ordentligt där drog jag till slut på mig träningskläderna och regnjackan innan jag drog ut på årets första löprunda. Det var riktigt tufft men jag överlevde som tur var, väl hemma färgade jag ögonfransarna tillsammans med mormor innan jag duschade. Därefter tog jag en promenad till min moster och hennes kille där vi drog ut i skogen och fotade lite (bilder kommer sen). Därefter var det kalas innan jag drog vidare till Julia, där vi skulle jobba på hennes pappas fest. Vi kom hem sent och var så trötta att vi inte kunde stå, imorse blev jag även fundersam om det var jag som hade festat för att jag mådde så dåligt, har haft huvudvärk hela dagen och varit helt seg i kroppen. Idag blev jag även firad av släkten vilket var mysigt, har även ägnat ganska mycket av kvällen till religionsuppsatsen som ska vara inlämnad imorn, en sak som kan vara bra att veta om mig är att jag alltid är ute i sista sekund.

Imorgon får vi även gymnasieantagningen vilket ska bli lite skönt, skönt att slippa oroa sig även fast jag inte känt mig speciellt orolig. Jag har bara en allmänt bra känsla kring allt det där och jag förstår inte varför jag var så nervös för att välja förut. Jag kan inte direkt påstå att jag brydde mig så mycket i att kolla på 1000 skolor utan bestämde mig för några saker jag ville att skolan skulle ha och vara bra på efter tidigare erfarenheter och sedan hittade jag en som kändes bra. Nu ska jag fortsätta pluggandet!

Kram på er!


"Sweet sixteen"

16 år nu då, gårdagens födelsedag blev väl kanske inte riktigt som jag hade tänkt och hoppats. Hade hoppats på en mysig morgon och en mysig kväll, men istället blev det mer snabb paketöppning innan en snabb frukost innan alla hade åkt. Kvällen blev inget speciellt, utan en middag där några lämnade och en fika framför tv:n. Lite tråkigt, men jag är glad ändå. Jag fick fina presenter av min kära familj, bland annat grejer för att kunna övningsköra så snart får ni se upp på vägarna! Jag fick även pengar och lite kläder. När jag sedan under eftermiddagen sitter ute och njuter av solen med en kompis kommer min underbara pojkvän med en Victoria Secret kassa dinglandes i handen. För att tillägga så har hans mamma och syster spenderat påsklovet i New York. Påsen innehöll en massa Victoria Secret trosor (himmelriket ;)), armband från Forever 21 och godis, en överlycklig jag tittar för fullt på allt fint. När Olle då plockar fram en till kasse, där finns en body splash från Victoria Secret som också var ifrån hans familj, tack så hemskt mycket!! Men den innehöll även Marc Jacobs parfymen, återigen ett lyckoanfall och jag tackar min alltid lika underbara pojkvän för det!! På söndag kommer tjocka släkten på gofika och myser så då får jag hoppas på ett lite bättre firande med bättre humör!

Idag har jag haft en pluggdag tillsammans med Fanny, vi var duktiga och satt kvar på skolan ända till den stängde och pluggade innan vi drog vidare och belönade oss med en sallad på Wickmans, därefter fortsatte vi pluggandet hemma hos mig. Efter mycket tankeslit, var det dags för kroppen att också få sig en utmaning och gick därför på ett grymt kul pass på Friskis. Nu är jag nyduschad och slutkörd och förtjänar en god nattsömn!

Kram på er!


Hemma!

Nu är vi äntligen hemma efter en 10 dagars trip (varav 7 dagar i Idre). Vi har blivit bjudna på väder över förväntan, solen har trotsat meteorologernas hänvisningar om dåligt väder och istället gett oss solsken hela veckan. Detta har lett till en hel del fräknar och en otroligt ful "fjortisrand" för min del, efter att ha varit klädd upp till hakan. Vi har även åkt förbi André Pops ett x-antal gånger i backen, där han verkade vara på semester med sin familj. Jag tror pappa, jag och Olle har åkt nästan alla backar i hela Idre förutom en... "Chocken" usch säger jag bara. Den ska tydligen vara värre än väggen och jag klarade inte ens av att stå där uppe och titta ned för att jag var så höjdrädd. Min höjdrädsla har jag verkligen fått smaka på under veckan när vi var tvungna att åka en gammal och ranglig lift efter deras bästa svarta backar, kunde inte göra annat än att andas och blunda. Vi har även åkt stjärtlapp i skidbacken utanför huset två kvällar vilket var helt sjukt kul, det gick otroligt fort men tyvärr saktare och jobbigare upp. Knasig som min kära familj är fick vi även någon idé om att ta en bild när vi står i badkläder, pjäxor, skidor, vantar, hjälm och stavar mitt ute i snön, har aldrig skämts och skrattat så mycket i hela mitt liv. Men trots dessa knaserier så älskar jag dem!

Nu i veckan ser jag fram emot att bli ännu ett åt äldre, för på tisdag ska jag fira min första födelsedag i skolan... Inte riktigt min högsta önskan men men. Nu ska jag återgå till mitt engelskaläsande! Godnatt på er!

 


30 månader!

Igår kom vi äntligen fram till Idre efter en påskhelg i Älvdalen! Tyvärr kom vi fram sent på eftermiddagen och hann därför inte inviga backarna. Men imorse var vi snabbt ute och värmde upp Idres backar inför de 6 kommande dagarna. Vi blev idag bjudna på sol och otroliga utsikter från Idrefjäll, underbart! Nu är jag mör i kroppen och varm i ansiktet efter att ha fått smak på den kommande solbrännan och de snabbt ökande fräknarna. Håller tummarna på samma toppenväder hela veckan ut.

Jag har idag även varit tillsammans med min kära pojkvän i 2 1/2 år vilket jag att jag återigen måste upprepa att tiden bara flyger iväg. Jag kan inte förstå att det är så otroligt länge och hur vi båda har förändrats som personer och tillsammans under denna långa tid. Trots denna långa tid och dess motgångar är jag lika kär och älskar honom lika mycket som i början om inte så mycket mer. Att alltid ha någon att vända sig till som finns där i vått och torrt betyder så otroligt mycket. Jag är även så otroligt glad att få tillbringa denna vecka tillsammans med min underbara pojkvän och min fantastiska familj.

Förhoppningsvis så läser du (Olle) det här inlägget och jag vill att du ska veta att trots att jag ibland är sur, arg och ledsen på dig så älskar jag dig mer än nått annat! Jag är verkligen lyckligt lottad som har dig vid min sida och vad som än händer är det du och jag. Jag älskar dig Olle!