Kolla Frullen!


Kolla in min frukost.. Lite avundsjuka va? Haha, jag blir alltid så avundsjuk att folk orkar äta så gott och även ta bild på det. Fanny och jag hade den ultimata myshelgen, igår fotade vi (bilder kommer upp sen), gick på pw, bastade, lagade pizza på golvet, kollade film och myste framför Hannah Montana. Frukosten njöt vi ordentligt av innan Märta kom och vi började plugga matte.  Har suttit hela dagen och bara pluggat, duktiga va?! Snart ska vi nog sticka till gymmet och vara duktiga. Kram! 

26 september 2013

 
Förlåt, jag vet verkligen inte vad som hände. Från att ha jättemycket blogglust så försvann den helt. Har haft en hel del i skolan och massa beslut på samma gång. Jag funderade mycket på att välja natur i våras, men bestämde mig för att gå ekonomi för det verkade roligare. Jag prövade natur i måndags för att kolla hur klassen var men den verkade jättetråkig och de var så nåra. Så jag har nu bestämt mig för att gå kvar i min klass. 

Morgonpigg!


Hej på er! Hade idag sovmorgon och jajamen jag var ute och sprang i morse. Riktigt skönt faktiskt! Idag ska jag följa med och kolla hur det är på natur eftersom jag kanske ska byta, jag tycker att matten är jättelätt så behöver lite utmaningar. Så vi får väl se hur jag gör! Ikväll är det cirkelfys som gäller, riktigt taggad faktiskt! 

Sanningen..




22 september 2013

 
Åh så frustrerande, när jag försöker göra inlägg så försvinner de bara. Igår hade jag fullt upp, sprang bland annat 5.2 km med Pärnilla vilket gick förvånansvärt bra. Jag är verkligen ingen löpare och hatar att springa, känner mig alltid för tung och orkar liksom inte. Men igår gick det bra, hade hyfsat jämn puls genom hela turen och var inte helt färdig när jag kom i mål. Idag har jag bara latat mig och straffade kroppen med ett HIT-pass. Är helt färdig nu så dröjer nog inte länge till jag slocknar! 

2 inlägg på en dag!


Hej hopp! Hör (se) och häpna, två inlägg på samma dag! Haha för mycket fritid idag helt enkelt! Ligger just nu med Fridus i deras soffa och blippar på mobilen. Har superont i huvudet och är trött efter att vi spelade, kan ju säga att vi blir lite överdrivet tävlingsinriktade när vi spelar. Ljudnivån höjs till max och idag resulterade det i vinst för mig och Frida! Hoppas på att vi snart tar taxin hem för nu längtar jag verkligen efter sängen! Godnatt på er! 

Godmorgon!


Godmorgon på er! Jag ligger och myser i sängen och överväger att spendera min dag här. Dock har jag en del saker att göra så det får bli en annan dag. Nu ska jag nog ta en morgon prommis och sen ska pappa och jag till Uppsala för utvecklingssamtal. Jag hoppas att jag hinner träna när vi kommer hem, för ikväll ska vi på tacomys hos några familjekompisar. Hoppas ni får en bra dag! Kram

Min dag!


Hej på er! Förstår inte varför så många är missnöjda med uppdateringen, jag tycker den verkar bra. Roligt med lite nytt! Idag har jag i alla fall tagit det lugnt, varit på stan där jag hittade världens finaste blus. Den är från Odd Molly (alltså svindyr) blir väl att önska sig i julklapp eller unna mig den. Hittade även en otroligt snygg vinterjacka från Boomerang, men fick en förra året så det kan jag glömma. Nu på kvällen har jag tränat så är helt slut nu, är ledig även imorn men då måste jag till skolan för utvecklingssamtal, drygt! Aja nu ska jag mysa framför tv:n, kram på er! 

Uppdatera, eller inte..



Kunde verkligen inte bestämma mig för om jag skulle uppdatera IOS7 eller inte så därför blev minipaddan min försökskanin. Vill ju liksom inte riskera nått.. hehe. 

Ikväll tog jag helg bortsett från utvecklingssamtalet som är på fredag. Imorgon ska jag plugga lite och kanske upp på stan för några ärenden. Hörs imorn! Godnatt! 



17 september 2013

 
I det här regnrusket passar det bra att drömma sig tillbaka till sommaren och Turkiet. Ni får ursäkta den dåliga bildkvalitén. Idag har vi haft fullt upp i skolan och sen var jag ute och gick med min efterlängtade Fanny. Vi hade inte setts på flera veckor, så en långpromenad behövdes verkligen för att få prata av sig. Nu ska jag renskriva inlämningen som ska in i företagsekonomin imorn. Imorgon är det onsdag och troligen ska  IOS7  uppdateringe komma, har inte riktigt bestämt om jag ska uppdatera på en gång eller vänta eftersom det verkar som att många appar inte riktigt kommer hänga med, haha vilka funderingar.. Snart är det i alla fall helg igen, helt galet hur fort det går! Nu ska jag skriva klart, så godnatt på er! 
 

16 september 2013


Sitter nu på engelska och försöker hitta min "favorit" låt. Vi ska tydligen skriva en uppsats om den, men seriöst man har inte en favoritlåt. Man tycker om många olika som hela tiden byts ut så fort det kommer en ny bra. Känns som att det kan bli ganska svårt att välja en men det är väl bara att ta nån bra. 
Slutar om ungefär en halvtimme sen ska jag ladda inför kvällens cirkelfyspass på bussen! Hörs kanske senare, kram! 


Mysig helg!



Har haft en riktig myshelg! Igår åkte jag med Julia till Västerås där vi lunchade på Jensens, shoppade lite och fikade på Starbuck's. Vi tog sedan bussen hem, handlade och hade bastumys. Min syster kom sedan hem och vi lagade mat och gjorde fruktsallad. Imorse stack vi till gymmet och körde en riktig legkiller. Resten av dagen spenderades med Linnéa och sedan Anton när Nea hade fotboll. Vi har just käkat pizza och myser nu i soffan framför en film. 


Saknad!

 
Att saknaden kan bli så stor, så länge det är tomt så märker man det inte men när man får träffa de man saknar det är då saknaden uppstår. Det är så otroligt mycket som har färandrats det här året, svårt att säga om det är positivt eller negativt. Självklat för det negativa med sig positiva saker och utan det negativa och svåra kommer man inte vidare och utvecklas.
 
Mina lektioner blev igår inställda och är man klar med allt på torsdagen är man ledig på fredagen, så redan i onsdagskväll tog jag helg. Både skönt men även lite långtråkigt! Igår pluggade jag för att få vara hema idag och idag har jag träffat min saknade Nathalie. Först var vi upp på stan och åt lunch, sedan var vi hemma hos mig och då kom Emma också. Superkul! Nathalie och jag har haft ordentligt fredagsmys med bastu, tacos och film. Tummen upp på det! 
 
 

"Flyga drake"

 
Denna bok "flyga drake" ska vi läsa i svenskan, första gången på väldigt länge jag får i uppgift att läsa en bok. Det ska faktiskt bli kul, jag har hört att den ska vara bra så jag håller tummarna. Jag har nu kommit hem från ett gympass, körde idag mage och som kondition blev det pw 4 km. 2 km i rejäl uppförsbacke och 2 km vanligt, så nu är jag alldeles lagom jättetrött med en mysig träningsvärk från igår och längtar till min saknade säng. Lite surt att jag fortfarande känner mig förkyld men orkar inte vila mer så det är kul att få träna! Puss och kram!
 

Nail art!




Vad gör ni för nått? Själv sitter jag och målar naglarna. Tidigare var jag på cirkelfys, vilket var tufft men roligt. Är sådär underbart trött i kroppen och längtar efter morgondagens träningsvärk! Idag hade vi matteprov vilket gick bra och imorgon är det inlämning i samhällskunskap. Nu ska jag försöka förflytta mig till sängen som känns vara flera kilometer bort! Godnatt på er! 

Sista doppet!

 
Imorse kom jag äntligen iväg till gymmet, körde ben tillsammans med J. Så imorn hoppas jag på lite träningsvärk! På eftermiddagen åkte vi till farmor och farfar på lunch. Som resulterade i ett dopp i sjön, antagligen det sista för i år. Kvällens plan var att träffa kompisar i Uppsala men orkade verkligen inte åla fram och tillbaka så istället blev det filmmys! Godnatt på er! 

A day without school!

 
Blev idag ledig då min enda lektion blev inställd, riktigt skönt faktiskt. Tog mig en riktig sovmorgon och pluggade sedan en del innan jag tog mig en löprunda med A. Jag har verkligen svårt att komma ihåg att uppdatera här då skoldagarna är långa och sen är jag trött. Men i tisdags hade vi prov på morgonen och skolfoto på eftermiddagen, provet gick väl bra men skolfotot gick som vanligt raka vägen åt skogen. Jag börjar även längta ordentligt till gymmet efter en veckas förkylning, men hoppas på att snart vara tillbaka och då ska jag verkligen komma igång och ge gärnet! 
 
Kram på er! 
 
 

Twitter!

Jajamen, jag har skaffat Twitter. Jag har varit emot det en lång tid men idag fick jag bara för mig att testa och hittills verkar det ju okej. Men i alla fall kika gärna in och följ mig på Twitter!

@Moabremfors


BEKÄNNELSER

 
Jag har nu bestämt mig för att sluta simma efter 10 år i vattnet. 
 
 Jag hatar skolfoto, man blir alltid ful och missnöjd. 
 
 Jag är i princip beroende av apelsinjuice och havregrynsgröt. 
 
Jag har väldigt tjockt och lent hår, vilket jag är otroligt trött på då det inte går att göra nått med det. 
 
Idag tog min lilla kusin Aleida sina första steg på egen hand, helt sjukt vad tiden går fort! 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fredagsmys med klassen!

Emil och jag på bilden från i fredags. 
 
Haha jag glömde helt bort att uppdatera igår. Men i alla fall, i fredags stannade jag kvar i Uppsala och vi käkade lunch på dagen och sedan träffades vi igen på kvällen då tanken var att vi skulle grilla. Men när det började regna fick vi komma på nått annat och det slutade med att vi nöjde oss med varandras sällskap. Vid 10 hade jätteont i huvud, hals och kände mig hängig så jag tog därför bussen hem. 
 
Idag har jag vilat och försökt bli piggare med historieböckerna i knät och morgondagen ser väl ungefär lika tråkig ut. Hoppas ni är friska och inte har en massas plugg! 
Kram