Onödig dag

 
Nu börjar jag få ordentlig bildbrist och det börjar bli dags att fota lite så jag har nått att visa er. Idag har jag i alla fall haft en otroligt onödig dag, mitt schema löd som så att jag skulle haft två lektioner mellan 12.55-16.25. Men sista lektionen blev inställd då vi inte har någon engelskalärare för tillfället och vi fick sluta 14.30. Haha vilket för mig innebar 3 timmar resa och 1,5 timme i skolan. Men men, skönt att komma hem tidigt i alla fall! Under kvällen har jag pluggat, tränat och pluggat igen, verkligen standarden. 
 
Som jag skrev i ett tidigare inlägg är ett av mina nyårslöften att springa tjejmilen, dvs lära mig springa 1 mil. Jag har lagt upp träningen som så att öka med 5 minuter varje vecka. Den här veckan är det 30 minuters målet som gäller. Sprang igår 25 min och idag 27.5 min. Känner mig faktiskt riktigt nöjd just på grund av att jag klarar mer ocg mer och känner skillnaden på hur länge jag kan springa innan tröttheten sköljer över mig. Efter löpturen som slutade på 4.6 km, gick jag en stund innan jag körde mage tillsammans med Fanny. Ett bra pass enligt mig! 
 
Hoppas ni haft en bra dag, många kramar! 

Vad händer..

 
Haha, såhär fördriver jag tiden när jag ska plugga... Nejdå, måste be om ursäkt för den dåliga uppdateringen. När jag trodde att jag äntligen var redo att blogga igen så orkade jag bara inte. Kände att jag behövde en paus i några dagar. Skönt att bara få tänka på annat ett tag och bara fokusera på träningen och skolan. Jag kan i alla fall säga att ni inte missat något i mitt otroligt tråkiga liv. Min helg bestod av sova, äta, träna och plugga. Riktigt skönt faktiskt. Nu väntar en hyfsat lugn skolvecka, har lite småsaker att göra och förebereda inför nästa vecka då det blir full rulle igen, så hoppas på att kunna stöka undan lite nu under veckan så slipper jag göra allt i helgen. Har tal i svenskan då jag verkligen inte an bestämma ämne, står mellan att klaga på det nya betygsystemet eller prata för abort då talet ska vara argumenterande och i både ämnena har jag skrivit debattartiklar, hmm.. Haha vilka funderingar jag har... Nej nu har jag precis lämnat in en engelska uppsats och ska krypa ned i sängen. Godnatt på er! 

Paus..


Det har inte blivit mycket bloggande de senaste dagarna, har gått upp väldigt tidigt och varit allmänt trött både fysiskt och psykiskt så tog en liten paus. Tänkte i alla fall berätta om gårdagen då jag åkte med skolan till Romme och åkte skidor. Vi åkte från Bålsta klockan halv fem på morgonen (lagom trött då), åkte bussen från Stockholm vid halv 7 och sedan åkte vi skidor hela dagen. Det var superkul fast väldigt kallt! Vi var hemma i Bålsta vid 9 igen och slocknade verkligen på direkten. En bra dag med roliga människor! 
Kram! 

Godmorgon!


Godmorgon på er! Vaknade för en stund sen och bestämde mig för att bara njuta av att ligga kvar i sängen. Idag ska vi få lite främmande på eftermiddagen, träna och sitta barnvakt till min lilla kusin. Gårdagen bjöd på träning i stora mängder och dansshow, har ni en bra helg? 

Mitt nyårslöfte!

 
 
Haha inga bra bilder som kan representera detta inlägg. Men tänkte i alla fall berätta lite om mitt otroligt klyschiga nyårslöfte. Haha jag har i alla fall ett konkret mål i år, den 6 september ska jag springa mitt första lopp, tjejmilen! Alltså innebär det att jag måste lära mig att springa milen, vilket jag för tillfället ser som en oändlig utmaning. Jag har också länge känt att jag tränat och byggt väldigt mycket muskler utan att egentligen bli "smalare" eller vad man kan kalla det. Därför har jag bestämt mig för att träna som vanligt och istället för tre konditionsdelar i veckan springa. Jag tränar för tillfället 5-6 gånger i veckan och vanligtvis kör jag en konditionsdel och en styrkedel där jag inriktar mig på specifika muskelgrupper. Nu blir det att tre konditionsdelar byts ut till löping. Dessutom har jag införskaffat godisförbud, haha säg vad ni vill men jag tycker ändå inte att det är överdrivet gott. Sedan har jag en dag i veckan då jag kan äta onyttigt, detta för att inte komma på mig själv med att äta onyttigt flera gånger i veckan. Jag hoppas verkligen att detta kommer ge reslutat och framför allt att jag kommer överleva att springa milen. Är medveten om hur klyschigt det låter osv. men känner att jag vill testa det och känner mig grymt taggad för utmaningen att klara milen!

Plugg, plugg och ännu mer plugg!


Det får bli ett snabbt inlägg på bussen. Om ni undrar varför det är brist på uppdatering så är det för att detta kom att bli dödens vecka. Har prov i så gott som alla ämnen så mitt liv består just nu av plugg och träning. Ska försöka klämma in några inlägg från mobilen när jag sitter på bussen men får se hur mycket det blir. Nu är jag i alla fall påväg till skolan för att skriva matteprov, är allt bra med er? Jag hoppas verkligen att ni inte fick samma tuffa start utan börjar lite lugnt efter lovet. Aja, nu vet ni! Kram! 

Sneek peak!


Här får ni en liten smygtitt på dagens fotograferingen med Fanny, tror bilderna blev superfina! Är så himla glad över att det äntligen är lite snö på backen, så himla fint! Dock är jag lite orolig för hur tågen och bussarna kommer gå när det är kallare, får hålla tummarna. I helgen har jag i alla fall tränat, pluggat, varit med kompisar och hållt i min systers tjejmiddag! En riktigt mysig helg om man bortser från plugget. Veckan som kommer bjuder nämligen på prov och inlämningar i nästan alla ämnen. Hoppas ni haft en bra första helg! 
Kram 

Grattis plutt!

 
 
 
 
Grattis Em på din stora dag! Äntligen tolv eller vad man nu säger.. Jag har tyvärr inte lyckats få ihop tid för att göra dig ett kort. Därför ägnar jag ett inlägg bara åt dig! Under våren, du får bestämma dag. Tar vi en trip till Stockholm för shopping och mys! 
 
Eftersom jag alltid är den "elaka systern", ska jag nu vara otroligt snäll och säga att jag älskar dig och ställer upp för dig i vått och torrt! Hoppas du nu haft en underbar födelsedag med oss, många pussar och kramar till dig! 
 
För er andra så kika in på Emmas blogg hääär!!

Xbeauty

 
Jag vill starkt rekomendera om Xlash vilket är ett ögonfransserum som ger dina ögonfransar näring och gör de starkare vilket leder till längre fransar. Jag köpte en förra vintern och använde den nån gång i veckan under våren och fick många komentarer om att jag fått långa ögonfransar. Har även tagit då och då under hösten och återigen många komentarer. Den finns att köpa i 3 ml och 6ml och jag har 6ml och det verkar fortfarande vara en del kvar. Den appliceras vid ögonfransarnas kant innan läggdags. Xlash kan du hitta på deras hemsida häär där de erbjuder fri frakt och snabb leverans. De säljer även andra skönhetsprodukter som jag hört bra om, som till exempel ögonbrynsserum som gör dina bryn tätare och tandblekning för vitare tänder. Men xlash är det jag har provat och för mig har det funkat utmärkt, så om du är sugen på längre och tätare ögonfransar kika in!
Kram!
 
 
 
 

New coat!

 
Här har ni en bild på min nya jacka. Stilren, enkel men ändå snygg en stor favorit då den täcker ifall jag bär klänning. Skulle behöva skaffa en snygg halsduk till, så förhoppningsvis springer jag på någon inom kort. 

Träning!

 
 
Idag försov jag mig, hade ställt klockan för att springa till gymmet och gå på ett pass. Men lyckades stänga av klockan och vaknade samma tid som passet skulle börja, typiskt! Jag sprang istället till gymmet och döda min rumpa och mina ben så hade svårt att transportera mig hem sen. Så skönt att verkligen köra slut på sig själv och känna hur det bara bränner timmar efter passet. Ser fram emot morgondagens träningsvärk. 
 
Ett av årets nyårslöften är att springa tjejmilen till hösten och jag kan verkligen inte springa så det ska bli en utmaning. Men det ska faktiskt bli riktigt kul att äntligen ha något att träna för och något att utvecklas i. 

+


Resultatet från frisören, kortare fram och längre bak vilket gav mitt tråkiga hår lite mer liv. Har än så länge inte bestämt om jag är nöjd eftersom det är lite ovant, men än så länge känns det bra. 


Stockholm




Bjuder på en bild på min otroligt goda hotellfrukost. Tanken var att vi (familjen) skulle åka till Romme några dagar och njuta av sista ledigheten på skidor. Men Romme dissade oss genom att ha mindre än hälften av backarna öppna. Vi bokade istället om och tog en natt i Stockholm. Så igår gick vi runt i Stockholm och jag hittade lite träningskläder som jag kan visa sen. På kvällen var jag på hotellets gym och sedan var vi ute och åt. 

Idag gick jag och min syster upp tidigt och gymmade innan frukost. Sen tog vi en tur till Täby Centrum, där jag köpte mig en ny jacka. Riktigt nöjd faktiskt! Jag ska försöka ta bild på den så ni får se. Dessutom klippte jag mig, och inte bara vanligt och tråkigt utan klippte av luggen så att det blev kortare fram. Så nu ska jag se till att göra lite roligare. Hoppas ni har haft det bra! 
Kram 

Gott nytt år!

 
Gott nytt år på er! Hoppas ni hade en grym nyårsafton med fina människor, god mat och raketer! Ledsen för den katastrofala bilden, men det var den enda jag tog igår. Jag hade en lugn nyårsafton med min kompis Jennifer, men tyvärr blev hon sjuk under kvällen och jag var inge pigg då jag råkat göra något med min rygg, kan för tillfället inte böja mig eller belasta. Vilket känns så surt då jag är så otroligt sugen på att träna. Men aja, nu sitter jag hemma i soffan i mjukisbyxor och bara tar det lugnt. Har kommit fram till att juldagen och nyårsdagen är de traditionella slappardagarna, man ska inte behöva göra nånting! 
Så återigen, hoppas ni får ett riktigt bra 2014!