Helt slut!

Hej! Har nu varit hemma en stund efter att ha gymmat i ca 2 timmar, jag och Eva fick sluta vid tolv efter danspasset som stog på schemat. Vi drog därefter till gymmet. Jag fick någon frukt-kick när jag kom hem och gjorde därför en mumsig smoothie på hallon och mango. Gjorde även ett grymt fruktat som jag suttit och gottat med en stund. Ikväll blir det mer gym fast med simningen och sedan simträning, hoppas på ett inte allt för jobbigt pass. Är redan helt slut efter dansen och gymmet. Imorgon är det fredag och sedan helg, Gud så skönt!!

Har även hittat världens snyggaste träningsskor som jag verkligen vill ha, så här kommer en bild på de och även mitt fruktiga mellanmål.


Snart helg!

Ingen träning idag pga förkylning, tråkigt. Hade verkligen sett fram emot att träna eftersom jag satt barnvakt hela kvällen igår. Men men, kvällen får istället ägnas åt ansökningar till sommarjobb, det är verkligen jättesvårt att skriva personliga brev. Vet liksom inte vad de söker efter och vet inte heller vad jag själv är bra på, men med lite hjälp av mamsen ska det nog gå bra. Vi har inte heller något varmvatten så det blir till att basta innan och efter duschen, usch! Idag har jag haft mitt sista nationella i svenska, det var den muntliga delen och den gick bättre än de två tidigare då det var läsförståelse och uppsats. Så nu är ett ämne avklarat och betygen får vi nästa vecka, då är det även dags för spanskan. Hatar verkligen nationella, det är lätt fast det är svårt, man går och är super nervös och lägger ned överdrivet med energi på det.

Det var sol och så mycket varmare idag vilket gjorde min dag så mycket bättre, det är jättefint med snö och så men jag längtar så sjukt mycket till våren nu. Idag fick jag även höra en glad överraskning, det är snart fredag och jag kommer inte vara i skolan nå mer den här veckan! Imorgon är det aktivitetsdag vilket innebär att vi slutar tidigare, och på fredag ska alla i 9:an simma vilket innebär att jag ska hålla i lektionerna tillsammans med vår idrottslärare. Fredag innebär även helg och det medför mys med bästa pojkvännen som lovat mig frukost på sängen till Vasaloppet som är på söndag!


Hej alla glada!

Hejsvejs! Dagen idag har varit allmänt tråkig och inte en enda lugn stund! Bara varit föreläsningar och en massa på schemat. Jag hade hoppats på att få lite träningsvärk efter gympasset med Fanny igår kväll eftersom jag var så sjukt mör efteråt. Vi körde lite allt möjligt igår, det blev mycket mage och rygg. Trodde verkligen att magen skulle explodera, vi avslutade passet med 20 min på crosstrainern. Men när jag vaknade imorse fanns det inte ett spår av träningsvärk.

Nu under kvällen har jag suttit barnvakt åt min lilla kusin Aleida, har varit fullt upp hela tiden. Men nu har den lilla ängeln somnat och jag ska ta det lite lugnt innan min moster och hennes kille kommer och hämtar hem henne. Jag kan inte förstå att jag själv en gång var bara 4 månader gammal och det känns som det var igår min lilla syster Emma föddes. Allt går så sjukt fort och det gäller verkligen att njuta av varenda sekund även om alla inte är de bästa!


Fuck school!

Vad tänker lärarna när de först bara matar och matar med information dom ändå bara går in genom det ena örat och sedan ut genom det andra. För att sedan lassa på oss högar med uppgifter som ska vara gjorde senast... eller uppgifter som kan vara bra att ha gjort. Om man får ett papper med uppgifter som kan vara bra att ha gjort för att klara nationella, så kan de väl lika gärna säga "för att klara nationella måste du ha gjort dessa"! Jag förstår inte hur de tror att man ska hinna med allt och samtidigt ha ett liv utanför?!

Ja... Såhär arg har jag varit i princip hela dagen. Men som tur var hade vi kort dag idag! Jag måste väl antagligen börja plugga inför morgondagens redovisning i engelska för att åtminstone kunna checka av en av alla miljoner saker. Senare ska jag nog till gymmet, behöver verkligen nått annat att tänka på för ett par timmar. Ska även försöka skriva klart alla personliga brev för att kunna söka sommarjobb, usch vad det är mycket nu! Ledsen för mycket skolprat men det är ungefär bara det som snurrar i mitt huvud just nu!




Välkomna!

Hej och välkomna till min blogg!
 
Detta är mitt första inlägg någonsin så det blir spännande. Tänka bara dra en kort sumering av mig själv! 
Jag heter alltså Moa och bor i lilla Enköping tillsammans med min familj. Jag har en underbar pojkvän som heter Olle som jag strax firar 2 ½ år med. Utanför allt plugg tränar jag vanligtvis simning, men har nu tagit en paus för att hinna med allt annat. Jag är en glad, social och envis tjej som försöker lägga fokus på skolan. Jag älskar att umgås med min pojkvän, mina vänner och min familj, men det är svårt att hinna med allt.
Ett hyfsat tråkigt inlägg men nu vet ni åtminståne lite mer om mig. 
Nu ska jag sova för imorgon är det skola! 
 
Puss och godnatt!


Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.