29 augusti 2013

 
Den här bilden tog jag i somras när jag och Fanny var ute och fotade.
 
Idag har jag varit ledig så passade på att ta sovmorgon och strunta i att klä på mig, så skönt! Pluggade lite inför provet nästa vecka sedan var jag ute och sprang innan jag cyklade till gymmet och döda mina armar. Nu myser jag med en kopp te framför historia boken, med en känsla om att jag snart kommer bli sjuk. Får hålla tummarna att jag slipper men halsen bränner ordentligt och känner mig riktigt trött i kroppen. Men men imorgon går vi kort och sen ska vi i klassen grilla på kvällen vilket ska bli mysigt! 
 
Kram!

28 augusti 2013

 
Haha, jag vet att jag lovade att uppdatera igår men glömde helt enkelt bort det bland all information. Igår var dagen endast fylld med en massa tråkiga lektioner, bland annat hade vi en massa historia för vi har prov nästa vecka. Idag var det däremot roligare vi hade naturkunskap i slutet av dagen där vi skulle gå en lång promenad som var ca 8 km, vilket slutade i att jag och några killar sprang allt. Det + 3 km med Emma blev dagens träning, Vi fick även våra datorer idag så under kvällen har jag pysslat lite med den, altid lika roligt med nya saker. Min enda lektion imorgon är inställd så imorgon blir det ett långt stop på gymmet och lite plugg. 
 
Snart borde jag även kunna avslöja mitt hemliga projekt "white secrets"! 
Puss och kram på er!

Träning!

 
Jag vet att jag inte har uppdaterat, har bara skjutit upp det hela tiden, sorry. Men i fredags åkte jag i alla fall till gymmet med Eric där han verkligen körde slut på mig. Hela jag skakade när jag cyklade hem och jag har haft en grym träningsvärk under helgen. I lördags var jag på ett intensiv pass vilket var sjukt jobbigt men riktigt roligt, vädret var ju helt underbart så vi tog en dagsutflykt till kalkstensbrottet där vi solade och badade. På söndagen tog jag det lugnt på dagen och gick sedan på ett jättetråkigt medelpass på kvällen. Hade sovmorgon idag vilket var otroligt skönt, och sen hade vi vanliga lektioner så nu är det bara att börja plugga. Ikväll tog jag mig iväg på cirkelfys tillsammans med Julia vilket var otroligt jobbigt men ändå kul! 
 
Hörs imorn! Vilket jag lovar! Kram

23 augusti 2013

 
Dålig uppdatering jag vet, blev mycket med skolan och pendlandet. Igår hade jag bara en lektion och den skulle vara på em, så på morgonen tränade jag och sen tog jag bussen till Uppsala. Väl framme fick jag veta att lektionen var inställd så då gick jag på stan em stund. Hittade nya träningskläder och en stickad tröja. 
 
Idag har vi haft en poängjakt då vi i lag skulle springa runt i Uppsala och göra olika pinsamma saker. Klockan 12 slutade vi och då åkte jag, Evelina och Emma hem till Emma och käkade lunch. Nu är jag hemma och ska gymma med Eric, får se om jag hinner uppdatera ikväll. 
Hej så länge! 
 
 

My second day!

 
Godkväll vänner! Andra dagen på gymnasiet gick bra och har nu insett att jag har hamnat i den absolut skönaste klassen! Har även träffat många snälla och trevliga människor. Idag hade vi lite olika aktiviteter och sedan blev vi "nollade" av de som går andra året. Vi fick sluta halv 2 istället för 4 så det var riktigt skönt! när jag kom hem åkte jag direkt till gymmet där jag körde kondition innan jag duschade och gick på yoga. Nu sitter jag barnvakt hemma hos grannarna som har en 1-årig dotter och en 8-årig son. Lilltjejen har vaknat lite till och från och sonen ska nu nattas. Sedan blir det slö framför idol hemma hos dem tills föräldrarna kommer hem. 
Hoppas ni alla har haft en bra dag! Kramis! 

19 augusti 2013

 
Ångesten inför sommarlovets slut byttes snabbt ut till nervositet när jag i morse blev ett bussbarn! Jag började 12 och slutade 15, under den tiden träffades klassen och fick info osv. Roligt med nya människor! Jag var hemma igen vid halv 5, vilade lite på soffan innan jag cyklade vidare till gymmet. Där körde jag arm och lite mage följt av kondition på crosstrainern. Under kvällen har jag fixat lite med mitt "hemliga" projekt. Nu ska jag sova för imorn börjar jag tidigt så godnatt! 
 
 

Ångest!

 
Nu börjar ångesten över att sommaren är slut om 2 dagar komma över mig. Längtar tillbaka till värmen i Turkiet. Skolan börjar om 2 dagar och det är kallt ute så jag säger bara, ångest!!
 

16 Augusti 2013

Mys med Grey's anatomy är det jag behöver efter dagens gympass. Blev ben och rumpa som torterades idag så sängen är ett bra ställe nu fram tills middag! Idag har jag bara pysslat om mig själv som till exempel målat naglarna. Imorgon ska jag till farmor och farfar, vilket ska bli mysigt!


White secrets

 
Just nu håller jag på med lite förändring, tänker inte avslöja vad förrän det är klart. Man skulle kunna säga att det har att göra med white secrets. Ni kan ju alltid gissa vad det är jag sysslar med, men det får bli en överaskning när allt är klart! 
 
Nattinatt vänner! 

Just one week!

 
Kan inte riktigt fatta att sommarlovet är slut om en vecka, om en vecka börjar allt. Har ju inte riktigt pratat om vart jag ska befinna mig i tre år, men bilden ovan visar min nya skola. Thorén Business School som ligger mitt i Uppsala. Där ska jag läsa ekonomi vilket ska bli spännande och kul, ser fram emot att träffa nya människor och även nya vänner. Så idag är det endast en vecka kvar tills jag börjar på gymnasiet och allt slit jag ska lägga ned får en betydelse. Därför ska jag njuta extra mycket av den sista lediga veckan inna allvaret drar igång. 
 
Puss och kram!

Malmö shopping!

 
Detta + lite till var vad jag fick med mig hem från Malmö. Riktigt nöjd faktiskt! 
 
Låga vita convers - Stadium 799 :- , Marin blått linne - "okänd affär" , vita Dr. Denim jeans - Carlings 399 :- 
Necesären innehåller smink som jag köpte på Åhlens, innehåller bland annat: puder, rough, ögonbrynspenna och mascara. Necesären + ett rosa nagellack fick jag på köpet! 
 
Köpte även lite andra saker men det fick inte plats på bild. Hoppas ni haft en bra dag!
 
Puss och kram!
 
 
 
 

Vackra Malmö!

 
Detta ska ni veta är det godaste jag någonsin ätit! Cheesecake värt hela slanten! 
 
 
Den otroligt fina utsikten vid havet vände vi var på kvällspromenad längs stranden. 
 
 
Min underbara vän Ella och hennes härliga familj innan det efterlängtade kvällsdoppet. 
 
 
Här var lite bilder från mina dagar i Malmö, jag har haft det superbra och blivit mer än väl omhändertagen. Behövde verkligen komma iväg till min otroligt saknade vän Ella och prata av mig och vara vara! Bara sommaren har varit jobbig utan henne så får se hur det blir nu, 70 mil ifrån varandra. Igår gjorde vi Malmö shopping så har en del att visa, men det blir i ett annat inlägg.  Vi hittade ett blivande stamfik där de serverade världens godaste cheesecake! Det rekommendera jag verkligen! Idag blev det hemmaspa och mys framför tv:n innan jag tog flyget hem till min efterlängtade familj! Imorn väntar jobb så nu ska jag sova.
 

Malmö

 
Efter åtta timmar i bil är vi framme i fina Malmö, vi har hunnit äta och tagit en lång strandpromenad vid havet. Otroligt mysigt att gå barfota längs vattnet och bara prata av sig! 
Nu ska jag ta en dusch innan vi kryper till kojs! 
Puss på er! 

On my way!

Förlåt att jag inte skrivit på ett par dar, har legat på stranden och jobbat så har inte riktigt haft tid. Imorn bär det av till Malmö, ska bli så roligt att få träffa min saknade vän Ella! Väskan är nästan färdigpackad så nu är jag redo. Hoppas alla har njutit av solen medan jag jobbade. Hade verkligen velat vara ute i solen istället, men men det var kul att jobba också!

Kram på er!


3 juli 2013

 
Hur mår alla idag? Jag mår bra och längtar nu till nästa vecka då jag ska ta en trip nedåt i landet, till Malmö. En nära kompis till mig har nyligen flyttat ned dit så måste hinna umgås lite innan skolan börjar. Hoppas på lite shopping inför skolstarten som tyvärr är allt för snart. Men det ska bli riktigt mysigt och roligt att upptäcka en ny stad! 

Min dag i bilder!

 
 
 
Min dag har bjudit på sol, bad och handling. Nu väntar jag på Fanny för nu blir det pw! Ikväll blir det mys och god mat med familjen. 

Aug. 01, 2013

Hej hej! Magnetröntgen gick bra så nu är det bara att invänta resultatet. Resten av dagen tillbringades på IKEA med mamma och pappa. Jag har börjat fixa lite på mitt rum så idag köptes sängben och lite lakan. Vi kikade även på garderober, byråer och mattor som förhoppningsvis blir aktuellt om ett tag. Tog även en sväng förbi teknikmagasinet där jag införskaffade en plast och hörlurar eftersom mina har gått sönder. Nu ska jag sticka till gymmet och göra lite nytta! Kram kram