Jun. 30, 2013

Grattis tjejer! Idag vann min syster och hennes fotbollslag Göobal cup som är en cup anordnad av FN, för varje mål som görs, ger det 60 luncher för barn i Afrika. Bra, eller hur? Förra året fick tjejerna storstryk, men i år kom de tillbaka starkare en någonsin och vann! Som ni förstår har min dag bestått av fotboll. Men jag hann faktiskt träna med Fanny under em, vi tog oss till gymmet där vi körde rumpa och ben. När vi sedan skulle köra kondition så tittade vi ut och såg solen, vi ändrade snabbt riktning och tog då en 6 km lång pw. Hörs imorgon! Godnatt!


29 juli 2013

Godkväll allihopa! 
Jag var faktiskt lite duktig och tog mig till gymmet och sprang intervaller idag innan jag cyklade vidare och kollade på min lillasyster Emma när hon hade match. Tjejerna var superduktiga och vann matchen, de är därför vidare till morgondagens semifinal. å imorn är det bara att hålla tummarna att de kommer till finalen och vinner! Jag han även upp till stan och hittade en söt liten topp som jag bar nu ikväll när jag var tillsammans med Julia, hennes pojkvän och mamma i Västerås där det är cityfestival nu. Haha, jag kan verkligen inte låta kläder jag köpt vara utan jag använder de så fort det bara går. Varför vänta liksom? Har man köpt nått fint vill man självklart visa det och känna sig nöjd och stolt på en gång!
 
Nu ska jag krypa ned i sängen och mysa till någon film och hoppas på att kunna utnyttja min sista sovmorgon innan det är måndag och jobb igen. Men det gör inte speciellt mycket, dels är det väldigt roligt på jobbet och sedan går jag endast tre dagar den här veckan för sen bär det av till Turkiet där värmen och solen väntar! 
 
Godnatt på er! 
 
Brist på bild som passade inlägget så fick bli en som jag fotat ute i trädgården. 
 
 

Typiskt mig!

Nu när jag äntligen är ledig och får sova, då vaknar jag självklart 8. Varför då? Jag är trött och skulle nog behöva sova men det går verkligen inte. Det blir väl antagligen jag som får servera frukosten idag... eller så ligger jag kvar och läser tills nån annan gjort det!

Idag tänker jag hålla tummarna för fint väder både idag och imorn så jag kanske kan få ligga lite i solen eftersom all min färg har försvunnit nu när jag jobbar hela dagarna. Sen ska jag troligen åka till Västerås med Julia och käka middag, mysigt! Kanske övningsköra lite, min syster spelar global cup idag så kanske går på en av hennes matcher, får se helt enkelt!


Jun. 29, 2013

Har äntligen vågat testa lite med bloggen nu, haha inget speciellt men lite roligare blev det nog! Jag hoppas på att kunna utveckla min blogg till något mycket bättre och uppskattar därför tips och idéer från er! 


Under tiden jag fixade lite med bilder hittade jag en fin bild på min syster Emma och en söt Rasmus som tillsammans med sin familj är några vänner till min familj. Bilden togs under midsommardagsfirandet på Märsön, där det var många olika familjer och roliga människor. Vi badade, åkte båt/flotte, åt en massa mat och hade mysigt. Mitt i natten fick killarna för sig att bada jacuzzi och sedan steka ägg vilket faktiskt var ganska gott. Jag behövde nog det för att orka gå till farmor och farfar sen.

Kram på er!

 

 


27 juni 2013

 
 
Jag har nu tagit tag i det värsta som finns, årets bikiniköp. Jag hatar verkligen att stå i ett provrum helt avklädd och skåda min kropp och vad som passar och inte passar mig. Jag har skjutit upp det hela försommaren och faktiskt tänkt köra på förra årets, tråkig som jag är. När det nu bara är en vecka till Turiket så kunde jag inte göra annat än köpa en ny bikini, den gamla hade dugit till att ha bara hemma. Men det känns fräscht att ha en ny när man ska åka iväg. 
 
Sitter väl inte helt hundra men det gör väl ingen bikini, i alla fall inte på mig. Det fick bli två likadana överdelar fast i olika färger, köpte en vit underdel men den fick inte vara med på bild. Överdelarna är köpta på Lindex och det är från deras egna märke "Holly & White". 
 
Snart helg nu, till alla oss som jobbar och sliter! 
 
Kram
 

Årets första dopp!

Under all midsommarfirande tog jag årets första dopp i sjön på Märsön. Märsön är en liten ö som ligger utanför Enköping, där min farmor och farfar och en massa bekanta har sommarstuga. Midsommardagen firades där med en massa nära och kära, det var riktigt kul men jag är helt sönderbiten av myggen. Min vänstra vad är helt rödprickig och kliar som bara den. Hoppas bara att det snart försvinner för det är inte direkt så snyggt att ha shorts just nu, men har inte direkt nått val i värmen som dagen idag bjöd på. När vi på eftermiddagen av Midsommardagen hade tagit båten till en annan liten ö för att grilla tittade solen fram för ett ögonblick och det dröjde inte länge innan vi slängt av oss kläderna och simmade i det kalla vattnet. 
 
Dagen efter (söndag) tog jag och Emma en promenad till bryggan och badade med någr kompisar. Solen visade sig då mer och vattnet var faktiskt varmare. Bjuder på lite bilder från när vi hoppade ifrån flotten. 
 
 

Midsommar!

Glad midsommar!
Hade tänkt träffa lite kompisar och gira midsommar, men det se så länge sen jag var med familjen under midsommar så jag stannade hemma. Vi hänger med några familjekompisar, har en pågående 5 kamp som jag självklart ska vinna ;). Förrätten är nu uppäten och inväntar nu alla andra goda saker som ska serveras.

Hoppas alla har en bra midsommar med mysigt sällskap!

 
 
 
 

Skolavslutningen!

Jag tänkte berätta lite om skolavslutningen som ägde rum 11/6-13. Dagen påbörjades med en hetsig morgon tillsammans med mina vänner Märta och Emma. Runt lunch kom även fler och vi började fixa iordning oss. Det var många hår som skulle lockas osv. Jag skulle även vara konfrencie under kvällen och jag kan säga att jag var sjukt nervös. När alla var klar fick vi tack och lov skjuts upp till skolan, hade nog inte varit en bra idé att gå dit med våra ovana fötter i klackskor. På skolan övade vi på vår fina sång till lärarna, sedan samlades vi och fick betygen innan vi alla träffades i matsalen. Där fick vi en massa gott och kollade på massa filmer som vi gjort under året. 
 
Efter ett sista varv runt vår "älskade" arena och en promenad till Enavallen var det äntligen dags för den efterlängtade skolavslutning då vi äntligen slutar grundskolan. Skolavslutningen och konfrenciearebetet gick okej, och vår sång gick hur bra som helst. Det blev en riktig succé trots att vi inte övat speciellt mycket. Efter var det tårar på hög nivå... för alla utom jag. Självklart var det tråkigt att se alla för kanske sista gången, men jag kände i princip ingenting. De flesta åkte sen hem och åt middag med sina familjer och bytte om innan vi åkte ut till en kompis på landet och hade som en liten avskedsfest vilket var riktigt kul. Kvällen/natten avslutades på topp med "övernattning" hos Anton, det blev inte alls mycket sömn då vi alla somnade fem och gick upp vid åtta. 
 
Nu är allt äntligen klart och jag ser fram emot gymnasiet. Jag är riktogt nöjd med mina betyg trots att ett var felskrivet så jag ska få det nya på posten nästa vecka. Nu är det bara att ladda för tre år som faktiskt betyder nått. 
 
Trevlig sommar! 
 
 
 
Världens bästa 9:or! 
 
 
 En bild i kass kvalité, men det spelar ingen roll för den är på det bästa gänget någonsin! 

Coffee please!

Efter en hetsig förmiddag med 1-3 åringarna i skolparken har tröttheten nu kommit över mig och jag förtjänar en kopp kaffe. Kaffe? Ja nu har jag faktiskt nästan vuxit upp och börjat dricka kaffe, inte på heltid men ibland. Har aldrig känt ett sug efter det men nu blev jag riktigt sugen när alla små äntligen somna.

Har tyvärr varit förkyld de senaste dagarna och har därför inte vågat träna, men nu orkar jag inte vänta längre och tänker därför utsätta kroppen för tortyr på gymmet ikväll. Måste ju träna lite inför Turkiet nu, det blir även att hålla sig borta från det mesta gott som frestar!


Turkiet!

Blev otroligt överraskad alldeles nyss, vi ska åka till Turkiet om ca 2 veckor. Så otroligt glad och det ska bli såå skönt. Det var tänkt att det skulle bli som en avslitningspresent till mig men de hann inte boka så vi fick veta nu. Blev riktigt förvånad då vi inte brukar åka utomlands så ofta! Tack mamma och pappa, älskar er!

Kram från en glad tjej!!


Jobb!

Jag ska försöka bli bättre på att uppdatera nu när jag har sommarlov. Halva första dagen är nu avklarad på sommarjobbet. Jag hade turen och fick 3 veckor på dagiset i närheten där jag bor. Så nu ska jag tillbringa 3 veckor med 1-3 åringarna, jobbigt men kul. Hittills har det fått ganska bra, har varit ute, lekt, ätit och nattat barn. Så nu har jag rast i ca 10 min till innan det är dags för nya tag. Hoppas alla har en bra start på sommaren!

Kram!


Avslutningsmiddagen!

Hej på er! 
 
Förlåt för det långa uppehållet, det var fullt upp innan allt med skolavslutning osv. och sen behövde jag bara en paus. Men nu är jag tillbaka och tänkte berätta lite om vår avslutningsmiddag. 
 
Eftersom att det regnade så mycket under vår brännbollstunering så fick vi sluta tidigare. Jag och några kompisar åkte hem till mig och fixade oss tillsammans inför vår avslutningsmiddag. När vi kom till middagen var alla ute och vi blev serverade cider av 8:orna, vi tog en hel del bilder som kommer längre ned. Väl inne bjöds vi på en tre-rättersmiddag som inte var den bästa men den dög. Lärarna höll tal och dansade till låten "Gagnam style" vilket var både fint och otroligt roligt. Efter middagen plockades bord och stolar snabbt undan och innan vi hann märka det var det dags för vals. Valsen förvandlades till dans i en helt annan form av våra inhyrda DJ:ar som tillsammans med lärare och elever gjorde kvällen till en av de bästa hitills. Tack alla som gjorde kvällen så otroligt bra! Här kommer lite bilder från kvällen! 
 
 
 
 
Uppsättningen jag gjorde på Emma!
 
 
 
 

Grattis världens bästa Julia!

 
 
 
 
 
Idag tog världens bästa Julia studenten och är äntligen klar! Grattis till dig, jag hoppas att du har haft en grym dag som du aldrig glömmer. Grymt bra jobbat med allt och nu är du äntligen fri! Du är bäst vännen och jag hoppas du vet det! 
 
Dagen har alltså bestått av student, var i skolan en snabbis innan jag åkte med Julias pojkvän,syster och hennes pojkvän till Uppsala för att kolla på utsläppet där även resten av släkten befann sig. Man blev lite sugen och längtan tills det är min tur växte lite när man fick se alla fina studenter. Efter studenttåget tog vi oss hem till Julia för att fortsätta firandet med hennes släkt. Det var mysigt och roligt, nu är jag dock alldeles för mätt och även ganska trött. Idag var även absolut sista gången jag var i skolan, för på måndag blir det brännboll innan avslutningsmiddagen. Sedan har vi sovmorgon till tre på tisdagen då vi ska få beygen och tackas av, av lärarna innan vi promenerar ned till skolavslutningen. Sen är allt över och det är dags att skiljas från alla, tråkigt men ändå känns det lite skönt. Jag ser fram emot att skaffa nya vänner och börja om på nytt samtidigt som jag kommer sakna alla sjukt mycket och jag hoppas att vi kan försöka hålla kontakten. 
 
Återigen grattis Julia och även grattis till alla andra studenter som idag tar klivet ut i verkligheten! 
 
 

Jun. 04, 2013

I helgen var jag och Fanny ute och fotade lite, Fanny tog bl.a. de bilder som är på mig i min nya header och jag tog de på blommorna. Tack så jättemycket Fanny! Skulle ni vara sugna att kika på andra bilder som hon har tagit så kolla hennes blogg http://faannypersson.blogg.se/
tyvärr har hon slutat blogga för tillfället men hon har en hel del fina bilder som är värda att kolla på.

Som sagt nu har jag äntligen fixat en header och det har även börjat växa fram ett litet intresse för foto. Fick låna Fannys kamera för att testa ta några egna bilder och några bra blev det i alla fall. Kommer bild där nere!

I söndags bestämde vi i 9:an oss för att tälta utanför skolan eftersom vi inte fick sova i. Vi slog upp en hel del tält och gjorde en liten brasa som vi sedan omringade för att mysa. Jag tror vi var ca 45-50 pers. Som under hela natten gynnade McDonalds. Från början var det nog tänkt att vi skulle sova, men när det bara blev ljusare och ljusare tyckte ingen att det var nån idé så tälten var egentligen helt onödiga. Alltså dygnade jag för första gången och när vi på morgonen hade busat rejält med lärarna så fick vi "kolla" (i princip alla sov) på film i arenan till klockan halv tolv då vi fick sluta. Att sedan hålla sig vaken tills igår kväll var en match men jag lyckades. Nu är jag trött som bara den, men ska njuta av den sista dagen tillsammans med alla!

Kram på er!

 


Äntligen klar!

Åh så skönt! Vi är nu klara med allt skolarbete på grundskolan och endast några dagar återstår! Detta har idag firats med ett yogapass och en löptur imorse, den sista hetsiga skoldan på grundskolan, jordgubbsmys med julia i solen, klättring med moster och hennes kille och en kväll med en massa vänner i klosterparken. Japp, imorse var jag uppe med tuppen och tränade lite grann och jag gjorde även min klättringsdebut vilket faktiskt gick ganska bra. Men jag kommer nog få känna på träningsvärken i underarmarna imorgon. Jag hade sedan en rolig och mysig kväll i klosterparken med en massa från skolan, det blev kubbspel, prat och lite sångövningar inför skolavslutningen. Helt genomfrusen är jag nu hemma och ska strax krypa ned under täcket för att sedan njuta av den första helgen utan press ifrån skolan!

Hoppas alla har haft en jättebra dag!