Lite julklappar

 
 
Ett par av mina fina julklappar, fick pengar så jag köpte en Apple TV. Helt grymt, ett riktigt tips för er som kollar på film via datorn på tv:n och vill slippa HDMI sladden och vill kunna använda datorn/Ipaden samtidigt. Dessutom fick jag mitt underbara och efterlängtade Marc By Marc Jacob fodral. Så nöjd!

Room tour!

 
 
 
 
 
Här har ni det, i somras berättade jag om min "white secret" och här har ni det. Mitt rum. Jag är så nöjd och trivs så himla bra. Kunde inte ha blivit bättre, en ny start i ett nytt rum!

Cheesecake!

 
 
Blev lyx igår också, hur underbar är inte julen?! Mamma hade fixat iordnig cheesecake med hallon för att vi skulle ha främmande, men när de inte kom fick vi själva njuta av den absolut godaste efterrätten som någonsin skapats. Igår tog jag det lugnt under förmiddagen och på eftermiddagen gick jag, mamma, pappa och min syster upp på stan och bytte lite julklappar innan vi tog en fika. På kvällen bastade vi och för första gången sen skolan slutade kände jag mig lite bättre med förkylningen, så skönt! 

Smoothie

 
Här om dan lyxade Emma till det med chokladsmoothie, med en smoothie i handen och uppesittarkväll med BIngo tillsammans med familjen kunde inte bli bättre. Kika in på hennes blogg här! 

Julafton!

 
 
 
 
 
 
Nu har årets julafton passerat och den var toppen, bortsett från att vi blev utan snö. Hade gjort stor skillnad på julstämningen. Hur var er julafton? Jag hade en jättebra julafton med familjemys på förmiddagen, strömavbrott lagom till när håret skulle fixas, god mat, mys med släkten, fina paket och en bra film som avslutning. Vi var ute på landet hos min mormor tillsammans med min låtsasmorfar, mina mostrar och deras respektiva samt min kusin. Tråkigt att jag ännu inte mår bra, blir helt slut utan att anstränga mig. Nu väntar några minijulafton med resten av släkten, en bra avslutning på året! 
Kram på er!

Min familj

 
 
 
Vad vore man utan sin familj, de människor som alltid funnits där och alltid kommer finnas där. Nu när det är jul måste jag självklart tacka er mamma, pappa och Emma för allt ni gör för mig, för att ni finns där i vått och torrt och för att ni älskar mig! Utan er vore jag inte jag.
God Jul, jag älskar er!

20% på The Body Shop

 
Har ni kikat in på The Body Shops webb-butik? De har just nu 20 % rabatt på utvalda produkter och fri frakt vid köp över 250 kr. Massor av fina saker som kan passa nu när man är ledig och har tid att ta hand om kroppen. Dessutom är The Body Shops produkter fair trade märkta och de har alltid djuren, männsikan och jorden i åtanke, dvs inget är beprövat på djur osv. 
 
Gå in nu och gör ditt köp för att ta hand om dig själv eller kanske någon annan.. Klicka på bilden eller gå in häär för att komma till The Body Shops hemsida. 

Saknad!

 
Hade tyvärr ingen bra bild som passade till inlägget, så denna vinterbild fick duga. Igår anordnade jag en middag för alla gamla kompisar eftersom min kompis Ella som flyttade till Malmö i somras kom hem över jul. Vi käkade på restaurang och gick sedan hem till mig och tog igen höstens händelser. När alla åkt hem hade jag och Ella en hel del att ta igen, efter flera timmars prat kröp vi i säng. Tråkigt nog var hon tvungen att åka iväg tidigt imorse så jag käkade frukost med henne och sedan kröp jag tillbaka ner i sängen och somnade om. 
 
Helt sjukt hur mycket som kan förändras under en så kort tid, hon har bott i malmö i ca ett halv år och pratade skånska. En hel del saker hade hänt och våra liv har helt ändrat riktning. Men riktigt kul att få höra allt och prata av sig lite!

Sjuk..

 
Halloj! Vet inte riktigt vad det är med mig, men jag tror jag har varit stressad och gått spänd hela hösten och sen nu i lördags när jag la mig i sängen för att kolla på en film så slappnade jag av på riktigt på flera månader. Vilket ledde till att kroppen gav upp, jag kunde knappt gå, lyfta saker osv för att jag var så svag och kroppen gjorde så ont. Men som tur var så försvann det på söndagen, men istället vaknade jag upp med en förkylning och den blir bara värre och värre. Är så grymt sugen på att träna, men kommer nog inte iväg förrän efter jul. Så himla surt, ingen vill ju vara sjuk runt jul! Men aja, det är väl bara att dricka te och vila så får jag hålla tummarna för att jag mår bättre imorgon!

Glöggmingel

 
 
 
 
 
Här kommer lite bilder från glöggminglet vi hade i lördags för pappas hockeylag, en massa gott, julmusik och glada människor, en bra start på julhelgen. 

Nytt in..

 
 
Här länge haft problem med min hy, fick efter sommaren utslag i hela ansiktet som kliade och gjorde att jag verkligen inte kunde vistas utan smink. Åt antibiotika men det funkade inte, efter att jag fick antibiotika på kräm blev det lite bättre och äntligen tror jag att jag hittat lösningen. En dagkkräm med Aloe Vera från The Body Shop är verkligen att rekomendera till er med känslig hud. 
 
Dessutom införskaffade jag mig en pyjamas nu till jul, vilket i mitt fall är en tradition. Så mysig och skön! Kommer från H&M. 

Restips!

 
Hittade just en otroligt härlig bild från när vi var på Kreta förra sommaren. Därför tänkte jag passa på att resetipsa lite, om ni åker till Kreta så ta er till stranden Elafonissi! Superfin strand med alldeles klart vatten, långgrund strand och på vissa ställen rosa sand. Så lägg det på minnet ni som ska resa till Kreta! 

Dagen

 
Snart fjärde advent, förstår helt ärligt inte vart tiden försvinner. Om mindre än en vecka är det julafton och jullovet börjar redan om två dagar, så himla mysigt! Min morgon började tidigt, tog bussen till tåget klockan 7 imorse och hade spanska i två och en halv timme, så himla tråkigt när man egentligen bara sitter av dötid för att få närvaro. Därefter hade jag 2 timmars håla, så jag gick runt i min ensamhet på stan en stund innan en kompis kom in och käkade lunch med mig. Därefter skulle företagsekonomi och engelska vänta men engelskan blev inställd så vi fick sluta redan vid 2, SKÖNT! När jag kom hem kröp jag upp i sängen och kollade på en film och nu senare under kvällen var jag iväg på en hemlis.. Får se om eller när det kommer ut.. 
Nu ska jag skriva lite på en uppsats och duscha. 
Puss!

Fundersam..

 
Åh jag har börjat fundera på att göra något med mitt hår, är sugen på förändring. Men har absolut ingen aning om vad jag vill, så överväger att gå till en frisör som har lite koll på vad man kan passa i och fråga vad den tycker. Vore ju väldigt bra med lite råd. Dock är jag så feg av mig och har absolut ingen aning om vart jag ska vända mig, så har ni några idéer om folk i Enköping eller Stockholm så lämna gärna en kommentar. 
Kram på er!

Ett steg närmare!

Skolavslutningen för nått år sedan. 
 

Hej på er! Hur mår ni? Äntligen börjar man se ett slut på första terminen på gymnasiet, har ungefär två inlämningar kvar som jag måste ta igen från det jag missade i början sen är jag klar. Nu är det bara tre dagar kvar i skolan med lektioner innan skolavslutningen på fredag. Så skönt, inte sant? 
 
Idag har vi mest kollat på film i skolan, jag smet även tidigare då vi inte hade något att göra efter samtalen med våra mentorer för att hinna hem och äta innan träning. Gårdagens HIT-pass kändes i kroppen när Cirkelfyset drog igång. Var riktigt segt och jobbigt, men känslan efter är så obeskrivligt skön. Därför ska jag nu krypa ned i sängen kolla på en bra film innan jag somnar (har sovmorgon imorgon). Godnatt på er! 

Julmys!

 
 
 
 
 
 
 
 
Bilder från gårdagens julmys, glöggfika och julgranspynt. En riktigt mysig dag med familjen och farmor och farfar! 

Lucia

 
Igår tog jag en liten trip hem till Enköping för att kolla på min lillasysters Luciatåg, jag passade på att åka in redan när jag slutade för att träna vilket var skönt. Luciatåget var jättefint och var riktigt mysigt med lite julstämning trots besvikelsen av att marken är utan snö. Idag flyttade jag hem igen och var sedan på Enköpings luciatåg där min kompis var med, det var superfint och de var så duktiga! Så mycigt med julstämning!
Kram på er!

11 december 2013

  
När jag klev ut igår morse föll humöret snabbt, snön var borta. Var så otroligt glad över att det äntligen var lite vitt nu när lucia närmar sig, men det varade inte länge. Gårdagen var ganska seg, kollade på film innan lunch och efter lunch hade jag spanskaprov som gick helt okej. Därefter hade jag tänkt vila från träningen men hade lite dötid att spendera så det fick bli gymmet ändå. Körde kondition och arm, därefter åkte jag hem till min moster där vi åt en god middag och pratde tills vi gick och la oss. Riktigt mysigt! Somnade sedan i hennes otroligt sköna säng och har inte sovit så gott på ett bra tag!
Hoppas ni hade en bra dag! 

Så sant!




A piece of my room

 
 
 
 
 
 

Julbak!

 
 
 
 
 
 
 
 
Har ni sett så mycket gott? Dagen har tillbringats hos farmor och farfar i deras kök, där har vi julbakat och byggt upp julstämningen med julmusik. Om någon skulle vara intresserad av recept så lämna en kommentar så kan jag göra ett inlägg om det. Kan verkligen rekomendera kexen på bilderna högst upp och julgodiset som syns på bilderna efter. Hoppas ni haft en mysig helg med årets första snö! 
Kram!
 
 
 
 

+

Fem fakta om mig!
 
Jag är så glad över att det snöar ute, längtar sjukt mycket till jul. 
 

Jag är perfektionist och kan aldrig göra något halvbra utan allt måste vara perfekt in i minsta detalj. 
 
 
Jag hatar att åka pulka, förstår inte meningen att åka ned i nån sekund och sen gå upp igen. 
 
 
 
 Jag är en riktig tidsoptimist och måste alltid springa till bussen, sitta med uppsatser sista kvällen osv. 
 
 
Jag har precis som min mamma en crush på färgen vit. 
 
 


-

 
 
 

Remington

 
 
 
Idag gjorde jag ett litet impulsköp, slutade ganska tidigt så vi tog en promenad på stan och då slog jag äntligen till på en locktång. Det fick bli en Remington och har nu testat den och den funkar helt okej. Med lite teknik så har jag nog riktigt fina lockar. 
 
I övrigt så har jag haft en kort dag, hade endast två lektioner, matte och företagsekonomi. På matten fick jag en glatt överraskande nyhet, jag lyckades få ett A på matteprovet!! Har länge varit frustrerad över hur stränga de är när det gäller betygen på den här skolan. Nu har jag äntligen lyckats skrapa ihop tre A och är så nöjd. Bara att kämpa på innan jul!
Kram på er!

New years eve!

 
 
1:a - här 2.a - här  3:e - här
4:e - här 5:e - här 6:e - här
 

Sminkförvaring

 
 
 
Nu har jag äntligen tagit tag i att packa i smink osv i min nya byrå. Hittade igår en smart sminkförvaring som passade perfekt. Känns så bra att äntligen ha ordning och vara säker på att det inte kommer vara kaos om en vecka. Snart kommer bilder på mitt rum som börjar närma sig klart! 
 

Tomtenissen

 
 
Förut har vi alltid fått paket i strumpan några gånger i veckan. Men nu får vi ett paket i veckan och denna lilla adventskalendern pryder väggen i köket. Blir lika sugen att öppna paket varje gång jag går förbi. Imorse fick jag en fin liten tomte, söt va? Kommer passa perfekt nu när mitt rum närmar sig klart. 
Hoppas ni alla har haft en bra första advent! 
Kram

1:a advent

 
 
 
 
Äntligen första advent! Så mysigt, var helt enkelt tvungen att fota lite av julpyntet här hemma!